SMS lån

Der var engang for 10-15 år siden hvor SMS lån var rigtig udbredte i Danmark. Man kunne ansøge ved at sende en tekstbesked og bekræfte lånet uden problemer. Meget er sket siden, så nu sker langt de fleste ansøgninger ved at du besøger lånefirmaets hjemmeside og ansøger via den.

Det kan du nemlig gøre nemt og hurtigt fra alle mobile enheder. Uanset om du tilgår dem fra mobilen, din tablet eller computer. Der er altså ingen grund til at gøre det via SMS.

Du kan søge i løbet af få minutter og på pengene med det samme. Hvis du er heldig samme dag og ellers hverdagen efter.

Søg SMS lån og få pengene med det samme

SMS lån og få pengene med det samme er blevet muligt, efter at udbyderne har optimeret ansøgningsprocessen og da du nu kan underskrive med dit NemID. Det har nemlig fjernet en stor og tidskrævende barriere; nemlig ventetiden på posten.

NemID er en af de klare årsager til at lån online, nu i højere grad søges og underskrives digitalt, frem for med en bekræftende SMS.

Dertil kommer at udbydernes svartider på 15 sekunder – 2 min gør, at du hurtigt får afklaret hvem der kan hjælpe dig og til hvilke vilkår. Hvis du har kortvarige pengemangel, kan du altså optage et SMS lån samme dag du ansøger.

Hvornår pengene er på din konto afhænger af udbyderen. Langt de fleste kan tilbyde dig at de er der inden for 1 hverdag, men tjek vilkårene for at være sikker. Muligheden for at lave SMS lån og få pengene samme dag, er kun muligt, hvis du har samme pengeinstitut som udbyderen. Eksempelvis hvis I begge benytter Nordea eller Danske Bank.

Få pengene på 1-2 dage

De mest normale udbetalingstider er på 1-2 dage, men du kan sagtens opleve at det går langt hurtigere. Hvis du har akut brug for pengene, kan du med fordel vælge udbyderne med de hurtigste udbetalingstider.

At det er blevet så nemt at optage SMS lån betyder ligeledes, at det stiller større krav til din fornuft. At du kun gør det velovervejet og ikke som en impulsiv idé. For pengene SKAL betales tilbage og til tiden, hvis du ikke vil have pålagt dyre rykkere og gebyerer.

Så husk altid at være velovervejet og gennemtænke det 2 gange, inden du sætter signaturen på aftalen.

Ansøg direkte på hjemmesiden – uden SMS

De seneste år er tendensen ret klar på lånemarkedet. Ansøgningerne sker mere og mere direkte via hjemmesiden, frem for ved at du sender en SMS. Der er jo ingen grund til at sende en tekstbesked, når du nemt kan udfylde dine ønsker på hjemmeside. Alle hjemmesiderne er mobilvenlige og er derfor nemmere at navigere på.

En anden fordel for dig som kunde, er ligeledes at NemID er mere sikkert end SMS. Alle kan jo i princippet stjæle din mobil, mens det er langt svære med den digitale signatur. Samtidig undgå du at tage dumme og forhastede beslutninger, så vi mener overordnet set at den nuværende fremgangsmåde via hjemmesiden, er bedst for begge parter.